Jídelní lístek
 
 
      18.02. - 22.02.2019      
  alergeny
 
Po polévka kulajda 1.1.3.7
  špagety s masovou směsí, pomeranč 1.1.3.7
 
 
Út polévka vývarová s játrovou rýží 1.1,3,7,9
  ryba tilápie, bramborová kaše, zelenina, jogurtová miska 1.1,4,7
 
 
St polévka sýrová se smaženým hráškem 1.1.3.7
  pečený králík, zelí, knedlík, jablko 1.1,3,7
 
 
Čt polévka kmínová s kapáním 1.1
  vepřová kýta na hlívě ústřičné, rýže, okurkový salát 1.1
 
 
polévka fazolová 1.1
  bramborové šlíšky s mákem, karamelové mléko, banán 1.1.3.7
 
  Seznam potravinových alergenů dle směrnice 1169/11 EU
  1 obiloviny , 2 korýši , 3 vejce , 4 ryby , 5 podzemnice olejná , 6 sójové boby , 7 mléko a mléčné výrobky ,
  8 skořápkové plody (všechny ořechy) , 9 celer , 10 hořčice , 11 sezamová semena ,
  12 oxid siřičitý a siřičitany s koncentrací vyšší než 10 mg/kg (ml/l) , 13 vlčí bob (LUPINA) , 14 měkkýši
 
  Dobrou chuť přejí zaměstnanci školní jídelny.
  Změna jídelníčku vyhrazena.